Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Тибетска Гривна Шамбала с Лабрадор (Камъкът на Духовното пробуждане)

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала ... 

Повече детайли


19,99 лв

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Гривни Шамбала.

Гривните Шамбала представляват древно тибетско украшение, носено от будистките монаси в манастирите на далечна Азия, което ползват при медитация за достигане на върховна хармония.

 

Тибетските Гривни Шамбала имат сложна плетка, в която изящно са вплетени скъпоценни камъни, комбинацията, от които влияе върху вашата вътрешна енергия Ци. Поради тази причина е важно да изберете внимателно камъка, който да подхожда най-много на личността ви или да приляга на вашите лични желания или поставени цели.

 

Тибетските Шамбала Гривни са изцяло ръчна изработка. Според Фън Шуй те носят късмет и са отражение на Вашата индивидуална същност. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и любов. В Тибет от векове те са амулет за късмет, хармония, здраве и благоденствие от всякакво естество !


Прекрасният дизайн на гривните Шамбала ги превръщат в аксесоар, подходящ за всякакъв повод, както за изискана вечеря, така и за среща навън с приятели. Също така гривните Шамбала са оригинален подарък, с който можете да зарадвате Ваши близки и приятели, а те със сигурност ще оценят такъв жест.

Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията.

Гривните Шамбала са любим летен аксесоар на много звезди от Холивуд и редовно можем да ги забележим да красят китките на много филмови знаменитости.

Тибетска Гривна Шамбала с Лабрадор (Камъкът на Духовното пробуждане)

 Във Фън Шуй се смята, че Лабрадорът е камък, който провокира смели мечти, помага да бъдат достигнати и прави невъзможното възможно. Пази от неприятни ситуации и от негативно настроени хора. Помага за постигане на самостоятелност и отърсване от несигурността, за изграждане на търпение и постоянство. Препоръчва се и в качеството на охранител на спокойствието и благополучието на дома.

Според Фън Шуй Лабрадорът увеличава интуицията и психичните способности, разсейва илюзиите и помага по-ясно да се видят истинските намерения.

 

Твърдост: 6-6.5

 

Нумерологична вибрация: 6,7

 

Цвят: матов сребристо- сив или син камък със специфично искрящо излъчване на различни цветове, наречено лабрадоризация. Полупрозрачната му разновидност се нарича спектролит.

 

Произход: Финландия, Индия, Канада, Норвегия, Мадагаскар

 

Минерален клас: Силикати

  Емоционално въздействие на Лабрадор: ментално просветление, вдъхновение, оригиналност, несигурност, стрес,

 

 Духовно въздействие на Лабрадор : възвисяване, комуникации с Висши сили и духове, промяна на Съзнанието, медитация, лична сила, запазва и стабилизира аурата,

  Астрология: Лъв, Стрелец, Скорпион

  периодично се измива под течаща вода

Описание:

 - 7 топчета от  Лабрадор

- Регулируема ширина

- Подходяща за мъже и жени

 

Материал:  Лабрадор, Текстил

Ръчна изработка

С регулируема ширина, подходяща за всякакъв размер ръка!

 

Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната. Носейки накит от полускъпоценен камък на нея Вие усилвате собствената си енергетика.