Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Тибетска Гривна Шамбала с Лунен Камък (Камъкът на Емоцията)

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала ... 

Повече детайли


29,99 лв

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Гривни Шамбала.

Гривните Шамбала представляват древно тибетско украшение, носено от будистките монаси в манастирите на далечна Азия, което ползват при медитация за достигане на върховна хармония.Тибетските Гривни Шамбала имат сложна плетка, в която изящно са вплетени скъпоценни камъни, комбинацията, от които влияе върху вашата вътрешна енергия Ци. Поради тази причина е важно да изберете внимателно камъка, който да подхожда най-много на личността ви или да приляга на вашите лични желания или поставени цели.Тибетските Шамбала Гривни са изцяло ръчна изработка. Според Фън Шуй те носят късмет и са отражение на Вашата индивидуална същност. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и любов. В Тибет от векове те са амулет за късмет, хармония, здраве и благоденствие от всякакво естество !


Прекрасният дизайн на гривните Шамбала ги превръщат в аксесоар, подходящ за всякакъв повод, както за изискана вечеря, така и за среща навън с приятели. Също така гривните Шамбала са оригинален подарък, с който можете да зарадвате Ваши близки и приятели, а те със сигурност ще оценят такъв жест.

Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията.

Гривните Шамбала са любим летен аксесоар на много звезди от Холивуд и редовно можем да ги забележим да красят китките на много филмови знаменитости.

Тибетска Гривна Шамбала от Лунен Камък (Камъкът на Емоцията)

Във Фън Шуй се смята, че Лунният камък насърчава вдъхновението, съзнанието и съзидателността. Той носи още щастлив късмет, облекчава страха и балансира енергията (ин и ян). Цвят: безцветен до сив, синьо-сив, кафяв, зелен, розов, жълт.

 

Астрология: Рак, Везни, Скорпион.

 

Един китайски мит разказва, че този полускъпоценен камък бил създаден от лунната светлина. Дължи името си на мистериозния блясък, който изглежда различен всеки път, когато камъкът смени положението си в движение. Лунният камък е идеален за влюбени – счита се, че събужда чувство на нежност и предпазва истинската любов.

 Всички древни култури, свързвали лунният камък с Луната като го използвали при нарастваща Луна за любовна магия, а при намаляваща - за предсказване на бъдещето. През Средновековието пътешествениците носили лунен камък за защита. Вярвали също така, че носи щастие в любовта и късмет в хазартните игри. В Индия го ценели като камък, който носи голям късмет и дава възможност на човека да вижда в бъдещето. В Арабските страни е талисман на женската плодовитост, като се зашива в парче плат и се окачва на цъфналите овошки за плодородие.

 

Чудесен камък, който помага на жените, интуицията и прозрението, свързването на различните цикли, които изживяваме в живота. Подпомага балансирането на емоционалното тяло и особено всякакви агресивни тенденции в мъже или жени. Много хора намират лунния камък за особено успокояващ и го използват, за да се освободят от стрес. Жените го харесват, защото има способността да балансира хормонални и менструални цикли.

 

При работа с чакрите Трето око и Коронна, той свързва Божественото вдъхновение към собствената ни интуиция. Окуражава самоанализа, правилното отсъждане и прави взимането на решения по-лесно. Увеличава емоциите и носи по-големи творчески способности и свобода на израза, търпение и позволение за тези, които са непознати за нас да се влеят и синхронизират в живота ни безпрепятствено.

 

За хората, които работят с карти Таро, Руни или други средства за гадаене е препоръчително да имат Лунен камък в близост, за да се увеличат интуицията и възприятията си.

 

Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната. Носейки накит от камък на нея Вие усилвате собствената си енергетика.

 Мийте камъните под течаща вода – така ще ги пречиствате от лошите енергии, които те поглъщат. Потъмняването на камъка вещае нещастия. Не носете камъка постоянно – ще изморите и себе си и него!

 Твърдост: 6-6.5

 Нумерологична вибрация: 4

 Цвят: Бял, Жълто-кафяв

 Произход: Индия

 Минерален клас: Силикати

 

Емоционално Въздействие на Лунен Камък: страст, спокойствие на ума, грижа, щастие, хармония, надежда, позитивна енергия.

 

Духовно Въздействие на Лунен Камък: мъдрост, цикли - повтарящи се схеми, промяна, ново начало, интуиция, творчество, увереност, добър късмет, щастлив дом.

 Описание:

 

- 7 топчета от Лунен Камък

- Регулируема ширина

- Подходяща за мъже и жени

 

Материал: Лунен Камък, Текстил

Ръчна изработка

С регулируема ширина, подходяща за всякакъв размер ръка!

 

Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната. Носейки накит от полускъпоценен камък на нея Вие усилвате собствената си енергетика.