Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Пръстен Шамбала с Инкрустирани Пъстри Кристали

Тибетски Пръстен Шамбала с Инкрустирани Кристали

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала ... 

Повече детайли

Намалена цена!
9,99 лв

12,99 лв

Тибетски Пръстен Шамбала с Инкрустирани Кристали

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Украшения Шамбала.

Тибетски Пръстен Шамбала с Инкрустирани Пъстри Кристали

Този красив Фън Шуй Тибетски Пръстен Шамбала представлява майсторски изплетена тибетска плитка, в средата на която има едно елегантно топче, с диаметър 10мм., което е обсипано с множество изящни Пъстри Кристали, които придават неповторим отблясък на светлината. Като естетически завършек на Пръстена Шамбала, в края на пристягащите плетки има две топчета от Хематит. Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията. Прекрасно допълнение към традиционните Тибетски Гривни Шамбала.

Описание:

- 1 кристално топче
- 10мм Диаметър на Кристалното Топче
- 2 топчета от Хематит

- Подходяща за мъже и жени

- Ръчна изработка
Материал: Кристал, Хематит,  Текстил