Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Връзката на Трите монети (малка)

Фън Шуй Връзката на Трите монети

Китайски монети, свързани с червена панделка са символ на Изобилие и Богатство. Използват се предимно за привличане и стимулиране на късмета в личния живот и бизнеса...

Повече детайли


3,90 лв

Фън Шуй Връзката на Трите монети

Китайски монети, свързани с червена панделка са символ на Изобилие и Богатство. Използват се предимно за привличане и стимулиране на късмета в личния живот и бизнеса.
Много древен символ, използван от десетки поколения. Монетите имитират старинната китайска валута, която е наситена със символика. Кръглата форма символизира небето и Вселената, квадратната дупка в средата е Земята. Ако искате да активирате собствения си финансов късмет поставете монетите в портмонето си. Така ще ги носите винаги със себе си и ще имате пряк физически контакт с техните енергии.
Ако искате да активирате семейния финансов аспект може да ги поставите в Сектора на Богатството. В офиса може да ги поставите на бюрото.
Друг често практикуван метод е да ги поставите пред или до входната врата. Така ще привлечете финансовия късмет. Някои семейства ги полагат под входното чердже или изтривалка или под прага.
Смята се, че притежавайки връзката на Трите монети, финансовия успех ще ви споходи много скоро. Все пак бъдете търпеливи – за да се променят позитивно енергиите е необходим минимум един лунен месец от 28 дни.
Материал: метал
Размер: диаметър на всяка от монетите 2 см.