Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Драконо-костенурка (Керамика, Малка) Цвят Бронз

Фън Шуй Драконо-костенурка (керамика)


Дракон с тяло на костенурка, това е приказно същество от източната митология, защитаващо своя стопанин от всякакви заплахи и опасности. Мощен Фън Шуй инструмент, събрал в себе си силата на две обожествени могъщи животни...

Повече детайли


7,99 лв

Фън Шуй Драконо-костенурка (керамика)


Дракон с тяло на костенурка, това е приказно същество от източната митология, защитаващо своя стопанин от всякакви заплахи и опасности. Мощен Фън Шуй инструмент, събрал в себе си силата на две обожествени могъщи животни.
Използва се като универсало средство за привличане на късмета, за защита на дома и умножаване на богатството.
Древната легенда гласи, че това фантастично животно се е появило като плод от съюза между костенурката – пазителка на знанието и мъдростта и дракона – господар на небето и замята. Когато драконът остарял и почувствал близо смъртта, той се разстроил, че оставя света без мъдро управление и защита. Умната костенурка разбрала, че след смъртта на дракона над земята ще надвиснат много беди и дала на духа му своето тяло.
Може да увеличите силата на този талисман като го поставите на бюрото или на библиотеката си – навсякъде където има мъдрост и творчество. Не го дръжте близо до счупени предмети – те ще отнемат от силата му.
Размери :

Малка: Основа 5см., височина 5 см.

Материал: смола, керамика