Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Ароматни Пръчици - Кокосов Орех - HEM Corporation

Ароматни Пръчици - Кокосов Орех - HEM Corporation

Повече детайли


1,99 лв

Ароматни Пръчици - HEM Corporation

 

Ароматни Пръчици - Кокосов Орех - HEM Corporation

  С помощта на тези ароматни пръчици можете да промените атмосферата на работното си място, у дома или да създадете романтична обстановка. Подходящи са и за неутрализиране на неприятни миризми или цигарен дим, за пречистване на атмосферата.

 Ароматните пръчици във Фън Шуй, заедно с изображенията на Буда и будистките сутри са широко разпространени. Приема се, че те пречистват всичко наоколо и придават още по-голяма красота на дома и действията.
Чест на пръчиците се предава значението на мост за общуване с божествата или духовете, като се казва, че димът на пръчицата прави мислите на молещия се прозрачни и божеството може да види, доколко човек е искрен. Също така, се смята че огънят прогонва лошото и привлича добрите сили. Така, димът на пръчицата се превръща в пратеник за молитвите на хората до божествата на Небето.
Благодарение на пречистващите и медицинските свойства на ароматните субстанции се формира популярната Аромотерапия, или лечение чрез аромати.
В древен Китай и Япония в течение на много столетия те са били привилегия само на властващите – различни ароматни субстанции като бор, кедър, лавандула и цветя се смесвали, като се добавяли и сушени китайски сливи или мед, завързвали се и се поставяли в стаите.

Най-често за създаването на пръчиците се използват ароматни вещества, смляни на прах, които се оформят като пръчица, която гори сама след като веднъж е запалена. Този прах най-често е ароматизиран с олио от сандалово дърво, вид ароматно вечнозелено дърво от тези ширини, както и мускатово олио, допълнителни съставки като женшен, канела, карамфил, както и различни химически ароматизатори.

Начин на употреба: Запалете и с леко махване загасете пламъка. Оставете пръчицата да тлее за 5 до 10 мин. За да загасите, потопете тлеещия връх в капка вода. Около половин един сантиметър са достатъчни за ароматизирането на средно голямо помещение. За прогонването на комари в помещение пръчицата се оставя да тлее за 10 мин.

Производител: HEM  Corporation - Индия

Опаковка: 20 броя Ароматни Пръчици в Кутия. 

Продукта е одобрен от МНЗ, санитарно разрешително N: 00992/2003

HEM Corporation е компания създадена през 1975 и базирана в Бомбай , Индия. HEM Corporation е един от най-големите производители на ароматни пръчици в света. Продукцията на HEM Corporation се разпространява в повече от 80 държави, а продуктите на компанията са добре познати и на българския пазар. HEM Corporation влага само най-висококачествени натурални и внимателно подбрани билки, подправки, цветни екстракти, екзотични масла и други натурални съставки при производството на ароматни пръчици и инсанси, което е гаранция за дълготрайно Благоухание и наситен естествен аромат.  Ухания за атмосфера от Корпорация ХЕМ - Висококачествени ароматни пръчици, Инсенси и Благоухания. 

Hem Incense - Incense Sticks, Dhoop, Agarbatti Manufacturers & Exporters India

Доставчик: www.Aromaterapia.bg

 

 

Ароматните Пръчици, инсенс пръчици и парфюмни пръчици са един оригинален подарък за Вас и вашите близки. В www.Shambala.bg ще намерите най-голямото разнообразие от аромати и ухания за Ароматерапия. Само от нашият електронен магазин www.Shambala.bg можете да си закупите Инсенси и Ароматни Пръчици на световно известни марки на неповторимо изгодни цени. Също така натуралните аромати могат да бъдат мощен афродизиак, който да стимулира сексуалното желание. Ароматните пръчици са парфюм за вашия дом.


Оригинални Тибетски Украшения и Бижута от онлайн магазин www.Shambala.bg ! Ако търсите стилен и изискан подарък, който е подходящ за всякакви събития – в магазин Shambala.bg сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от Оригинални Гривни Шамбала, Пръстени Шамбала, Огърлици и Колиета Шамбала, Обеци Шамбала, Гривни Шамбала с Инкрусирани Кристали, Гривни Шамбала с Полускъпоценни Камъни и изберете най-подходящите за Вас бижута на отлична цена само в www.Shambala.bg !

Тибетски Украшения и Бижута Шамбала от магазин www.Shambala.bg са подходящи подаръци за изискани дами, които ценят изяществото, естетиката и красотата. Тибетските Гривни Шамбала от www.Shambala.bg са уникални, ръчно изработени оригинални бижута, с които можете да демонстрирате собствения си неповторим стил.

Целият екип на магазин www.Shambala.bg Ви пожелава приятно пазаруване !