Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Арома Лампа за Ароматерапия - ARL04

Арома Лампа за Ароматерапия

Повече детайли


1,90 лв

Арома Лампа за Ароматерапия

Лампа за АРОМАТЕРАПИЯ

Ако редовно ползвате вашата арома лампа, винаги ще можете да постигнете желаното настроение и да подобрите атмосферата и здравето си. За няколко часа, стаята ви ще се изпълни с благоуханията на избраните от вас ароматични или лечебни масла. Известно е, че етеричните масла пречистват въздуха и убиват бактериите и вирусите, а ароматните молекули бързо стигат да нашата нервна система и могат за минути да променят настроението ни. В лампата за ароматерапия се поставя чаена свещ и в чашката в горната част се налива малко вода, в която се слагат 1-2 капчици ароматично етерично масло. Когато водата се загре, етеричните масла започват да отделят своя аромат. Когато стаята се изпълни с аромат, до желаната от вас степен, изгасете свещта на арома-лампата. Не оставяйте аромалампата без вода, защото ароматът на етеричното масло няма да е така приятен за сетивата. След няколко часа, можете пак да запалите чаената свещ и стаята отново ще се изпълни с аромат. Когато капчицата в арома-лампата престане да отделя аромат, или желаете да смените аромата с друг, без да ги смесвате, изплакнете чашката и подсушете вашата арома лампа.  Пожелаваме ви приятни и здравословни минути с вашата арома-лампа.

Аромати

Най-добре е да използвате натурални етерични масла, а не изкуствени аромати. Натуралните етеричните масла са извлечени от живи растения чрез водно-парна дистилация. Те са с много висока вибрация, защото в тях са запазени активните вещества и природната жизнена енергия. Могат да се използват във фън шуй като средство за енергийно изчистване на пространството и зареждане с благотворна енергия. 

При избора на етерично масло може да се доверите на личните си предпочитания: това, което ви харесва е най-доброто за нас. Важното е да използваме чисти и натурални етерични масла.