Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Картина Датанг - Нефритена Картина Лотос

Фън Шуй Картина Датанг - Нефритена Картина Лотос

Повече детайли

Намалена цена!
69,99 лв

84,99 лв

Традиционните за Китай картини Датанг представляват ръчно изработени от естествен нефрит орнаменти, които са майсторски подредени за да формират изящни изображения. Всеки детайл е добит от цял блок нефрит, след което е обработен и полиран. Стилът в картините Датанг е традиционен за китайското изкуство - елегантен и грациозен, но в същото време семпъл и завършен. Картините Датанг са изискано произведение на изкуството, изработката на което е присъщо само на най-добрите китайски художници и скулптори.

Картините Датанг са древен символ на сила и власт, но в същото време представляват и мощен талисман за закрила на дома и стопаните му. Според Фън Шуй Датанг картината придава завършеност на помещението в което е поставена и внася хармония и спокойствие в дома.

Избирайте внимателно картината Датанг, според изображение и символиката която тя носи, за да подхожда най-много на вашата личност или на целите, които бихте искали да постигнете.

 

Китайците считат нефрита за прародител на всички камъни и го наричат “Камък на Боговете”. Ако търсите щастие, духовен мир и телесно здраве – това е вашият талисман!
Нефрита е Камъкът на Небето и Императорите, във Фън Шуй е символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефрита е считан и за камък на верността, моралната чистота и вътрешната хармония.

Поставен на югоизток, Нефрита ще носи в дома Ви изобилие и охолство.

 

Фън Шуй Картина Датанг - Нефритена Картина - Лотос .

Според Фън Шуй Лотосът е мощен активатор на Здравето, Щастието и Богатството. Идеален подарък за цялото семейство. Изображението на лотос създава атмосфера на благополучие и привлича положителна Ци енергията в помещението, в което се намира. Силен талисман за привличане на финансов успех. Задължително трябва да стои на светло място, за да поглъща и акумулира енергия. Присъствието на Лотоса помага за концентриране на вниманието и стимулира паметта. Може да го поставите във всекидневната си, на работното си място или детската стая. Счита се, че най-добре изпълнява ролята си в сектора на Богатството.

Описание:

Ръчна изработка

Материал: Естествен Нефрит

Размери: 30см. х 50см.