Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала за Приятелство с Инкрустирани Сребристи и Черни Кристали (SHBK5)

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала за Приятелство с Инкрустирани Сребристи и Черни Кристали

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала...

Повече детайли

Намалена цена!
29,99 лв

39,99 лв

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала за Приятелство с Инкрустирани Сребристи и Черни Кристали

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Гривни Шамбала.

Гривните Шамбала представляват древно тибетско украшение, носено от будистките монаси в манастирите на далечна Азия, което ползват при медитация за достигане на върховна хармония.

Тибетските Гривни Шамбала имат сложна плетка в която изящно са вплетени скъпоценни камъни, комбинацията от които влияе върху вашата вътрешна енергия Ци. Поради тази причина е важно да изберете внимателно камъка, който да подхожда най-много на личността ви или да приляга на вашите лични желания или поставени цели.

Днес Тибетските Шамбала Гривни са изключително популярни и сред известните личности. Редица холивудски знаменитости носят Шамбала Гривни, както като изящно украшение, така и за постигане на вътрешна хармония, духовен мир и постигане на лични цели.

Тибетските Шамбала Гривни са изцяло ръчна изработка. Според Фън Шуй те носят късмет и са отражение на Вашата индивидуална същност. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и любов. В Тибет от векове те са амулет за късмет, хармония, здраве и благоденствие от всякакво естество !

 

С регулируема ширина, на практика става на всякакъв размер ръка!

 

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала за Приятелство с Инкрустирани Сребристи и Черни Кристали

Тази красива Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала за Приятелство се състои от една елегантна плочка с дължина 5 см. , която е обсипана с множество изящни Сребристи и Черни Кристали, които придават неповторим отблясък на светлината. Като естетически завършек на гривната, в края на пристягащите плетки има две топчета от Хематит. Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията.

Според Фън Шуй фасетираният кристал спомогна по-добре да разбирате себе си, като хармонизира вътрешният Ви свят. Освен, че е изключително красив, този древен талисман ще ви помогне да откриете верните решения в личния живот и бизнеса и ще ви дари с финансов успех. Тибетската Фън Шуй Гривна Шамбала е прекрасен амулет и красив аксесоар, който ще Ви насчи към лична хармония .

 

Хематитът е считан за камъка на заклинателите и магьосниците. С негова помощ те викали духове и чертаели магически заклинания за защита. Хематитът е оксид на желязото, непрозрачен черен камък с метален оттенък. 
В ювелирната практика се използва отдавна, още от древните китайци и египтяни, независимо от трудностите при полирането му.
Хематитът увеличава многократно биоенергията на човаека, който го носи. Същият ефект оказва и върху сексуалността на стопанина.
Фън Шуй специалистите го препоръчват като защита от вредни вибрации и енергии – наистина камъкът разсейва всякакви излъчвания, насочени към собственика и създава нещо като невидима енергийна броня.
В медицината е известно, че носенето на хематит нормализира кръвното налягане, предпазва от стрес, влияе добре на самочувствието, укрепва волята.

Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната. Носейки накит от кристал на нея Вие усилвате собствената си енергетика.
Мийте кристалите под течаща вода – така ще ги пречиствате от лошите енергии, които те поглъщат.

Значението на цветовете според Фън Шуй
Според учението Фън Шуй цветовата гама, която избираме, ни влияе по един или друг начин. Затова, ако знаем какво значение има всеки цвят, ние ще можем съвсем осъзнато да обличаме подходящите бижута или дрехи в зависимост от нашите желания и стремежи.

Черно
Черният цвят е обгърнат в мистерия и изпълнен със силна Фън Шуй енергия. Черното придава изтънченост на притежателя си, концентрира положителната ЦИ енергия и насочва мощ и защита към него. Това е цветът на нощта, дълбоките води и мистерията, за това Фън Шуй използва черен цвят за да добавя дълбочина , сила и увереност към притежателя си. Във Фън Шуй, черният цвят, принадлежи на елемента вода и посоката север. Черното е цветът на Ин, или пасивната енергия във Фън Шуй комбинацията Ин-Ян. Черното е най-загадъчният от всички цветове. Във Фън Шуй Черното е цветът на празнотата и неизвестните тайни, цветът на властта и изтънчеността.

Сребристо-Сиво
Според Фън Шуй Сребристият цвят е благороден цвят. Сребърният цвят във Фън Шуй принадлежи към елемента Метал и обединява красота, чистота и концентрира положителна ЧИ енергия. Според Фън Шуй цвета на Сребро прочиства и отразява лошите енергии, носи чувство на спокойствие, изостря сетивата и носи на притежателя си допълнителна увереност в себе си.

Описание:

-1 кристална плочка

-5см Дължина на кристалната плочка
-2 топчета от Хематит
- регулируема ширина
- подходяща за мъже и жени

Материал: Текстил, Кристал, Хематит

Ръчна изработка

С регулируема ширина, на практика става на всякакъв размер ръка!