Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Тибетска Гривна Шамбала с Аметист (Камъкът на Духовността)

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала ... 

Повече детайли


19,99 лв

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Гривни Шамбала.

Гривните Шамбала представляват древно тибетско украшение, носено от будистките монаси в манастирите на далечна Азия, което ползват при медитация за достигане на върховна хармония.Тибетските Гривни Шамбала имат сложна плетка, в която изящно са вплетени скъпоценни камъни, комбинацията, от които влияе върху вашата вътрешна енергия Ци. Поради тази причина е важно да изберете внимателно камъка, който да подхожда най-много на личността ви или да приляга на вашите лични желания или поставени цели.Тибетските Шамбала Гривни са изцяло ръчна изработка. Според Фън Шуй те носят късмет и са отражение на Вашата индивидуална същност. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и любов. В Тибет от векове те са амулет за късмет, хармония, здраве и благоденствие от всякакво естество !


Прекрасният дизайн на гривните Шамбала ги превръщат в аксесоар, подходящ за всякакъв повод, както за изискана вечеря, така и за среща навън с приятели. Също така гривните Шамбала са оригинален подарък, с който можете да зарадвате Ваши близки и приятели, а те със сигурност ще оценят такъв жест.

Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията.

Гривните Шамбала са любим летен аксесоар на много звезди от Холивуд и редовно можем да ги забележим да красят китките на много филмови знаменитости.

Тибетска Гривна Шамбала с Аметист (Камъкът на Духовността)

Във Фън Шуй виолетовият цвят на Аметиста се смята за съчетание на материалното червено и духовното синьо. От тук се извежда тезата, че Аметистът се явява мост за прехвърляне на духовна енергия във физическия свят. Според Фън Шуй този камък е считан за универсален лечител, даващ мощна енергия. Аметистът е известен още и като помощник в духовното усъвършенстване сред занимаващите се с Фън Шуй. Укрепва жлезите с вътрешна секреция и имунната система, смята се за ненадминат в енергийното пречистване на кръвта.

Обикновенно е носен, за да предпазва от пиянство и стимулира трезвото и сериозно съзнание. Леонадо Да Винчи е писал за Аметиста, че прогонва зли мисли и подсилва интелекта.

Във Фън Шуй се вярва, че камъкът ще ви помогне, ако се опитвате да повишите психическите си способности и желаете да подсилите интуицията си.

Също така Аметистът е камък на мира и равновесието. Той прави нещата очевидни. В семейния живот може да донесе покой и блаженство. Според Фън Шуй на тези, които се занимават с бизнес, аметистът помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи.
Описание:

- 9 топчета от Аметист
- Регулируема ширина
- Подходяща за мъже и жени

Материал: Аметист, Текстил
Ръчна изработка
С регулируема ширина, на практика става на всякакъв размер ръка!

Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната. Носейки накит от полускъпоценен камък на нея Вие усилвате собствената си енергетика.