Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Драконов Ба Гуа Меч

Фън Шуй Драконов Ба Гуа Меч

Според Фън Шуй съществуват пет елемента, Вода, Огън, Земя, Дърво и Метал. Металът или на китайски „Jin” е един от елементите, които символизират зрелите години в живота на човек, успеха и добрата реколта...

Повече детайли


24,99 лв

Фън Шуй Драконов Ба Гуа Меч

Според Фън Шуй съществуват пет елемента, Вода, Огън, Земя, Дърво и Метал. Металът или на китайски „Jin” е един от елементите, които символизират зрелите години в живота на човек, успеха и добрата реколта.

В този Фън Шуй талисман са събрани няколко мощни Фън Шуй символа, Дракон, Огледало Ба Гуа, Мистичен Възел, Фън Шуй Плетка и символа Ин-Ян . Заедно всички тези символи формират мощен симулатор на позитивната енергия в дома или в офиса ви.

Според Фън Шуй меча е символ на силата на ума, но също така може да представлява символ за ново начало или нов живот. В будизмът меча често е използван като метафора, той разсича невежеството и достига до истината.

 

Централно място по острието на меча заема красиво и детайлно изображение на Дракон. В Китай почитат Дракона като същество, обединяващо Земното и Небесното начало. Той символизира Силата, Великодушието, Издръжливостта и Мъжеството. Не случайно Драконът е символ на императорската власт. Той носи духа на новото и обновлението на, могъщ символ на Ян началото в Природата. Той ще донесе в дома Ви пари и успех.

 

В центъра на меча, при неговата ръкохватка има разположено огледало Ба гуа . Фън Шуй Огледалото Ба Гуа е мощен Фън Шуй коректор. Отразява и разсейва негативните енергии, насочени към дома Ви. То може да бъде поставено там, където смятате, че домът ви попада под ударите на отровните стрели или други лоши влияния.
Ако съседа Ви е лош човек, поставете огледалото на входната си врата, така, че то да отразява неговата врата. Това няма да позволи лошите енергии да проникнат в жилището Ви.

 

На обратната страна на острието на меча има изписани китайските символи за Сила, Власт и Просперитет, а в средата има поставен символа Ин-Ян.