Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Обици с Розов Кварц (Камъкът на Любовта)

Фън Шуй Обици с Розов Кварц (Камъкът на Любовта)

Повече детайли


9,99 лв

Фън Шуй Обици с Розов Кварц (Камъкът на Любовта)

Фън Шуй Обици с Розов кварц - камъкът на сърцето и любовта.  Според Фън Шуй, ако носите обици от розив кварц,то това ще помогне на все още необвързаните да намерят любовта и подходящият партньр в живота.

При семейните двойки този чудесен талисман бди над семейното щастие и хармония и съдейства за запазване за по-дълго време на романтичните отношения между партньорите.

Фън Шуй Обеци с розов кварц, със своята деликатна и нежна енергия може да ви осигури спокойствие и хармония във времена на стрес и криза.

Ако ги носите редовно, можете да очаквате скоро да откриете нова любов или  да задравяване на съществуващи вече любовни отношения.


Розовият кварц е познат от най-дълбока древност. За това свидетелстват откритите женски украшения от 7000г.пр.н.е. на територията на Древна Месопотамия. На Изток бил почитан и обичан като „камък на сърцето”. Те вярвали, че розовият кварц е донесен на Земята от Бога на любовта- Ерос, за да научи хората на любов и съчувствие.

Tова е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Увеличава творческите способностти и увереността. Освобождава и отстранява болезнени спомени и лекува емоционалния срив. Носете розов кварц под формата на бижу, когато сте отчаяни и искате да ви обичат и да се грижат за вас. 

Един от най-важните камъни свързан с работата на Сърдечната чакра, розовият кварц отваря сърцето за всички видове любов- към себе си, към семесйтвото, към приятели, романтична любов.

Премахва вината и балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие. Използвайте го за да увеличите позитивното себеутвърждаване. Позволява на преносителя си да отвори и приеме любов от другитеи да разпознае безусловната любов на Вселената. Използвайте го за да ви даде спокойствие и хармония във времена на стрес и криза. Може също да бъде използван за балансиране на всички чакри за премахване на негативните енергии и замяната им с любов.

Твърдост: 7

Нумерологична вибрация: 7

Цвят: Розов

Произход: Бразилия, Африка, ИндияЕмоционално Въздействие на Розивия Кварц: приемане, грижа за себе си, конфликти, криза, депресия, отчаяние, емоционален баланс, блокажи, изцеление, травма, прошка, нежност, тъга, вина, щастие, наранение чувства, ревност, радост, доброта, самота, любов, грижа, самосъхранение, позитивна енергия, премахване на негативност, самоувереност, самочувствие, стрес/напрежение, спокойствие.Духовно Въздействие на Розивия Кварц : Божествена любов, Духовна любов, Безусловна любов