Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Монета на Богатството за късмет

Фън Шуй Монета на Богатството за късмет

 

Тази монета е с необичайна форма и е за заключване на късмета.Датира от времето на династията Минг.Проектирана е като амулет за подобряване на късмета.Също и за хора които опитват късмета си в лотарии, конни надбягвания, на фондовият пазар и футболни залози,трябва да притежават този амулет...

Повече детайли

Намалена цена!
8,99 лв

9,99 лв

Фън Шуй Монета на Богатството за късмет

 

Тази монета е с необичайна форма и е за заключване на късмета.Датира от времето на династията Минг.Проектирана е като амулет за подобряване на късмета.Също и за хора които опитват късмета си в лотарии, конни надбягвания, на фондовият пазар и футболни залози,трябва да притежават този амулет. Носете го в джоба си, окачете го в колата или го поставете във вашият портфейл. Монетата на богатството увеличава неочакваният късмет и носи изненадваща доходност в делата ви.На монета има йероглифи "Jin Yi Liang", което буквално означава "една унция злато"



Ето как може да използвате Монетата на богатството за да разширите възможностите си.


1.  Носете я с вас в джоб,чанта, куфарче.Когато сте в колата я окачете там,за да ви зарежда с добър късмет и да сложи край на загубите ви.
2.  Поставете монетата от вътрешната стара на дръжката на входната ви врата.Така ,че всеки път когато отворите вратата, дома ви да се пълни с неочаквано голям късмет.
3.  Поставете монетата на югоизток в сектора на богатството.
4.  Поставете я там където държите ценни книжа,банкови сметки,лотарийни билети и различни документи свързани с пари.Монетата ще увеличи шансовете ви за увеличаване на печалбите ви.


Материал: метал