Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Фън Шуй Хотей (Щастлив Буда) с Играещи си Деца

Фън Шуй Хотей (Щастлив Буда) с Играещи си Деца


Известен още като Буда на богатството...

Повече детайли

Намалена цена!
24,99 лв

29,99 лв

Фън Шуй Хотей (Щастлив Буда) с Играещи си Деца


Известен още като Буда на богатството.

Усмихнатият Хотей е често срещана статуетка в домовете на хората, като насител на късмети просперитет. Той носи щастие на хората с външният си вид. Изобразен е широка усмивка и голям чувал, в който се счита, че има неограничено количество богатство. Носейки в ръцете си и слитък, този Хотей се счита за носител на непрекъснато щастие и изобилие. Помага да постигнете начертаните цели.

Легендата разказва, че нищо не прави Хотей по щастлив от това, да види проблемите на хората, притеснението и тъгата и да ги превърне в щастие. Говори се, че вътрешната му усмивка е толкова силна, че се излъчва през цялото му лице. Носи щастието, богатството и радостта, където и да отиде. Носи късмет в бизнеса помага да постигнете начертаните цели.

Фън шуй легендата гласи, че ако погалите корема на това усмихнато божество 100 пъти, мислейки за нещо хубаво, желанието ви ще се изпълни. Тъй като се счита също, че и коремчето му е пълно с несметно количество богатство късмет и просперитет.

Статуетка на буда практически може да бъде поставена в абсолютно всяка част на дома и офиса, без тоалетната и кухнята.

Ето как може да използвате този Хотей по своя път към по добър живот.

1. Можете да поставите вашият Хотей пред врата на хола, за да предизвикате благополучието и да предотвратите лошият късмет. Да настъпи хармония и да се изолира негативната енергия.

2. Поставяйки го на арматурното табло в колата си, той ще отнеме вашите проблеми, ще ги напъха в торбата си и ще ги превърне в щастие. Ума ви ще е по бистър, така че да се съсредоточите върху шофирането и да пристигнете в целта си жив и здрав.

3. Поставен върху бюрото на ученици , студенти и хора, чиято работа е свързана с умствен труд, ще отнеме от напрежението и среса и ще ви помогне да се съсредоточите.

4. Поставен във вашият офис, приемна или магазин. Ще донесе късмет богатство и хармония. Ще предотврати фалити.

5. Идеален амулет в сектора на богатството ще донесе просперитет и хармония на цялото семейство.