Категории

Производители

Поръчайте по телефона

ФЪН ШУЙ Златно Кюлче от Косите на Венера

Фън Шуй Златното кюлче е копие на древното Китайско златно кюлче от кристал, което има форма подобна на лодка и символизира изобилието.

Повече детайли


19,99 лв

Фън Шуй Златното кюлче е копие на древното Китайско златно кюлче от кристал, което има форма подобна на лодка и символизира изобилието.

Поставяйки няколко кюлчета в Юго-източния сектор /Богатство-Просперитет/ на дома или офиса, вие ще активирате енергията на богатството и изобилието. Ако се занимавате с търговия, поставете кристалното кюлче в чекмеджето с парите за да увеличите оборота и приходите ви.

Рутиловият кварц е известен като „косите на Венера”, но е познат още и като „любовни стрели”, „косите на Тетида”, „стрелите на Купидон”.

Енергията на този камък зарежда и успокоява, заземява и облекчава страха и отстранява депресията. Усилва творческата визуализация и стимулира мисловния процес и интуицията.

Носи физически баланс и стабилност, извлича негативната енергия, пречиства аурата и изцелява етерното тяло, подпомага по- лесното вземане на решения. Използвайте го като връзка между Коренната и Коронната чакри, или за да стигнете до "корена" на проблема, както и да постигнете Божествено вдъхновение за разрешаването му.

Твърдост: 7

Нумерологична вибрация: 4,6

Цвят: прозрачен с нишки от рутил

Произход: Бразилия

Минерален клас: Силикати

 

Емоционални ползи на  Рутиловият кварц (косите на Венера)  вземане на решения, прошка, щастие, мотивация, самоконтрол

 

Духовни ползи на  Рутиловият кварц (косите на Венера)   ясновидство, яснота, баланс, защита на аурата, комуникация с Духа, Ангели пазители, спомен за отминали животи